Behandlinger

Fysiurgisk massage/sportsmassage

Skulder, ryg, nakke, arme og hænder
Massage af overkroppen er uovertruffen til behandling af spændingshovedpine, spændinger og hold i nakke, skulder og ryg, ømhed eller smerter i lænden. Muskler og sener afslappes og affaldsstoffer frigives.

Sæderegion, ben og fødder
Massage af underkroppen kan reducere eller fjerne problemer med iscias-nerven på baglåret, smerter i baller, smerter omkring knæet og ømme ben. Bruges bl.a. af løbere og cykelryttere før og efter hård træning eller konkurrence for en hurtigere restitution.

Helkropsmassage
Helkropsmassagen er en kombination af de to ovenstående behandlinger.

Denne massage egner sig også til at give personligt velvære, til at øge blodomløbet og til at forebygge eller afhjælpe stress.

Vi behandler ikke børn og unge under 15 år uden at der er en forælder eller værge tilstede.
Vi behandler kun 15 til 18-årige hvis der er givet tilsagn fra en forældre eller værge, som også er velkommen til at overvære behandlingen.

Behandling af løberknæ

Løberknæ (Runners Knee) er en almindelig overbelastningsskade af den store sene der løber på ydersiden af låret. Oftest er smerterne værst foran og på siden af knæet. Skaden opstår når senen gnider sig op ad et fremspring nederst på lårbensknoglen. Behandling med massage kan reducere smerter og afhjælpe problemet, men det fjerner ikke årsagen. Derfor anbefales det, samtidigt med massagen, at konsultere fysioterapeut.

Behandling af springerknæ

Springerknæ (Jumpers Knee) er en almindelig kendt overbelasningsskade hos sportsudøvere. Smerterne sidder oftest lige under knæskallen. Kan behandles med massage og tryk på triggerpunkter. Bedste resultat opnås ved samtidigt at lave øvelser, bedst efter vejledning af en fysioterapeut.

Behandling af tennisalbue/musearm

Mange der arbejder jævnligt ved en computer med traditionel mus, eller som laver mange gentagne bevægelser, vil på et tidspunkt komme til at lide af Epicondylitis Lateralis Humeri, populært kaldet tennisalbue eller musearm. Smerterne stråler op mod skulderen eller ned mod hånden på underarmens yderside.

Tennisalbue og musearm behandles med massage på skulder, nakke, arm og hånd. Behandlingen kan reducere smerten. Ved flere behandlinger kan smerten fjernes.

Andre behandlinger

Massagen er vores foretrukne behandlingsform. Der er dog områder, f.eks. i behandling af en skade, hvor der med fordel bruges andre behandlingsformer som supplement til massagen.

Blandt disse er:


Kinesiotape
Bruges til at aflaste muskler, forbedre blod- og lymfecirkulationen og til neurologisk undertrykkelse af smerter.

Sportsakupunktur
Bruges til at reducere smerter og til at fremskynde kroppens egen helingsproces.

TENS
Ud over en afslappende effekt kan TENS ved hjælp af elektriske impulser lindre smerte.